Kokava (SVK) sítábor

Közelgő időpontjaink

Sashegyi Sítábor
2025-02-08 - 2025-02-12
Még 45 szabad hely maradt
Jelentkezés

Családi Sítábor
2025-02-12 - 2025-02-16
Még 45 szabad hely maradt
Jelentkezés

Visszaszámláló a jelentkezésig

nap
óra
perc
másodperc

Sípálya

A Budapesttől 180 km-re található Kokava-Línia sokaknak már ismerős lehet. A Stolické hegységben található barátságos sípálya tökéletes a kezdők, a családok és a tanuló csoportok számára. A lankás pályák mentén 5 húzófelvonó működik és a reflektoroknak köszönhetően heti két alkalommal esti síelésre is van lehetőség. A karácsonytól márciusig tartó szezonban az újonnan vásárolt hóágyúk segítik a behavazást. Az üdülőhelyen csak eurót fogadnak el, de a személyzet minden tagja beszél magyarul.

Webkamera

Gyakori kérdések

A szállást svédasztalos reggelivel és két fogásos vacsorával, ebédcsomagot a sípályán, három napos síbérletet és az oktatást kezdő szinten.

Az utazás mindenki számára egyénileg történik, saját autóval.

Van olyan vendéglátó egység ahol igen, de a síkölcsönzőben nem.

Mindenképp. Szlovákiában a téli időszakban nem csak a megfelelő téli gumi, de összefüggő hó- vagy jégréteg esetén a hólánc is kötelező.

Nincs ilyen korhatár. Amennyiben a gyermek külön ágyban alszik már 1 főnek számít.

5 éves kor felett bárkinek, aki szeretne megtanulni síelni.

Ezt a tudásszintet azoknak ajánljuk, akik már végig csinálták a kezdő oktatást, de szakképzett oktató segítségével szeretnének ismételni és továbblépni.

Szállás

A Penzión Močiar egy félreeső, gyönyörű, csendes hegyi környezetben található, 7 km-re Kokava nad Rimavicou falutól és 4 km-re a sípályától. A panzió ideális elhelyezkedése a gyönyörű természetben, erdő és patak mellett, távol a nyüzsgéstől, tökéletes pihenést és nyugalmat garantál vendégeinknek tartózkodásuk alatt. A panzió közeli környezete kiváló feltételeket biztosít a síeléshez, túrázáshoz, kerékpározáshoz.

A Penzión Močiar egész évben kényelmes szálláslehetőséget kínál vendégeinek a vendégház kellemesen berendezett szobáiban és apartmanjaiban, mely kényelmes felszereltségének és elrendezésének köszönhetően több mint 50 fő elhelyezésére alkalmas kétágyas,  háromágyas, négyágyas és ötágyas szobákban. A panzió egyéni folyosóin található közös fürdőszobák állnak az elszállásolt vendégek rendelkezésére. Az épületegyüttesben található kandallóval, csocsóval és asztalitenisszel felszerelt bár tökéletes kikapcsolódást nyújt a síelésben elfáradt vendégek számára.

45 fő

maximális létszám

189 EUR

18 év alatt 179 EUR
síbérlet nélkül: 40 EUR/éj

3x

napi étkezés

Oktatás

kezdő szinten díjtalan
középhaladó-: 70 EUR/fő