Örökmozgó Sporttábor – Szigethalom

Közelgő időpontjaink

Sport Tábor – Szigethalom
2024-06-24 - 2024-06-28
Még 34 szabad hely maradt
Jelentkezés

Angol-Sport Tábor – Szigethalom
2024-07-01 - 2024-07-05
Még 24 szabad hely maradt
Jelentkezés
Sport Tábor – Szigethalom
2024-07-08 - 2024-07-12
Még 13 szabad hely maradt
Jelentkezés

Sport Tábor Szigethalom
2024-07-15 - 2024-07-19
Még 11 szabad hely maradt
Jelentkezés

Dokumentumok

Visszaszámláló a jelentkezésig

nap
óra
perc
másodperc

Videó

Gyakori kérdések

Az egészségügyi nyilatkozatot kitöltve és aláírva. Időjárásnak megfelelő öltözet, sportruházat, váltóruha, váltócipő, kullancsírtó, naptej, adott napra vízipisztoly,  bicikli/roller és műanyag pohár. Ezek mellett egy halom jókedvet.😊

Az ár magában foglalja a tábor területére való belépést a tábor minden napján. A napi háromszori változatos étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna). A tábor programjában szereplő belépőket.

A tábor 7:30-tól 16 óráig tart minden nap. Természetesen nem kötelező 7:30-ra érkezni, egészen reggeliig szabad foglalkozás van a gyerekeknek, ami nagyjából 9:30-ig tart. Utána kezdődnek az adott nap foglalkozásai.

 

A sikeres a regisztrációhoz az űrlap kitöltése és a foglaló megfizetése is szükséges.

A foglalón felüli összeget a tábor adott hetének első napján kell befizetni.

Nem, a tábor lemondása esetén a foglaló nem jár vissza.

Ez esetben a foglalón felüli összegből számoljuk ki azt a díjat, ami visszajár. Ezt előre nem tudjuk megmondani, hogy mennyi lesz, mert minden napra más és más összeg érvényes az adott programok miatt.

Ételallergia esetén, kérjük, hogy vegyék fel a szervezőkkel a kapcsolatot.

Természetesen IGEN! 
Játékos, vidám, vicces feladatokkal ismertetjük meg az angol nyelvet minden olyan gyermekkel, akik az iskolában más nyelvet tanulnak.

Tábor

Ismerd meg nyári sporttáborunk világát!

Fedezd fel a nyár varázsát az Örökmozgó Sporttáborban! Nálunk a jó hangulat és a kalandok garantáltak, miközben emlékezetes élményeket szerezhetsz. Töltsd velünk a vakációt és éld át a nyár igazi szabadságát sportolás és vidámság közepette.

Gyere, és csatlakozz hozzánk, hogy együtt alkothassunk emlékezetes nyári történeteket! Lovaglás, íjászat, kirándulás, számháború, vadaspark, vonatozás, interaktív angol foglalkozások, bringapálya és minden, amire egy igazi örökmozgó gyermek vágyik.

Örökmozgó táborozók egy nagy zöld felületű sportpályán rúghatják a labdát, és vehetnek részt a sport foglalkozásokon. Emellett közvetlenül található két közösségi jurta sátor, ahol rosszabb idő esetén különböző csapat-, és közösségépítő játékokon vehetnek részt. A házakban 3 db 6 ágyas (emeletes ágy) és 1 db 2 ágyas (emeletes ágy), 1 db mini konyha, 2 zuhanyzó és 2 WC található. Ezekben a benti helyiségekben lehet letenni a gyerekeknek a táskát, és mindent, amit csak hoznak magukkal. 

35

maximális létszám

Angol-Sporttábor

56.000 Ft.

Sporttábor

51.000 Ft.

Testvérkedvezmény

1000 Ft.

Galéria