Hochkar (AUT) sítábor

Közelgő időpontjaink

Családi Sítábor
2025-03-08 - 2025-03-12
Még 36 szabad hely maradt
Jelentkezés

Visszaszámláló a jelentkezésig

nap
óra
perc
másodperc

Sípálya

Az 1400 méteres kezdő magasságának és a különleges mikroklímájának köszönhetően Hochkar a régió közkedvelt síterepe. Rendkívül hóbiztos, ezért a szezon akár késő tavaszig is eltarthat. A vendégek kényelméről 6 új ülős felvonó és két húzólift gondoskodik. 

A tőle 35 km-re fekvő Lackenhof am Ötscher pályáival együtt a kombinált síkártya összesen 40 km pályarendszerre érvényes.

(Budapesttől 425-km-re).

Webkamera

Gyakori kérdések

A szállást svédasztalos reggelivel és vacsorával, korlátlan wellness használattal és a három napos régióbérletet Lackenhof és Hochkar síterepekre.

Az utazás mindenki számára egyénileg történik, saját autókkal. A szállásról Lackenhof 1 km, Hochkar 35 km.

Igen, az összes szolgáltató egység rendelkezik terminállal.

Mindenképp. Ausztriában november 1. – április 15. között nem csak a megfelelő téli gumi, de összefüggő hó- vagy jégréteg esetén a hólánc is kötelező.

Haladó síelőknek, akik legalább 5-6 napot síeltek az elmúlt két szezonban.

Szállás

A BS-Ötscher Hotel*** 810 méter magasságban az 1893 m. magas Ötscher-hegy lábánál fekszik, Alsó-Ausztriában a Mostviertel régióban 35 km-re Hochkartól és 1,6 km-re a lackenhofi pályától. A régi favágó zsákfalucska a tartomány egyik legkedveltebb téli síparadicsomának és nyári túrahelyének számít.

A Hotel a téli szezonban ideális szálláshelyet biztosít Önnek és családjának, barátainak. A szálloda csapata sokszínű szállodán belüli és kívüli szolgáltatásaival garantál felejthetetlen élményeket.
A BS-Ötscher Hotel 19 szobával és mintegy 80 ággyal rendelkezik. A szobák mindegyikéhez terasz vagy erkély is tartozik, ahonnan csodálatos panoráma tárul a vendégek elé.

A háromszintes szállodában garantált a felüdülés: a kandallóval ellátott társalgó alkalmas helyszín a társasjátékokhoz, a billiárd a csocsó és a játékszoba szintén kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak, emellett az uszodában, illetve a szaunában lehetőség van megpihenni vagy akár egy kényesztető masszázsra is be tud jelentkezni síelés után. Az épületben fűtött sítároló is található, mely ideális a sílécek és sícipők tárolására.

Wellness

korlátlan

419 EUR

6-19 éves korig: 369 EUR
síbérlet nélkül: 75 EUR/éj

Félpanziós ellátás

svédasztalos reggeli és vacsora

Oktatás

90 EUR/fő
napi 2x2 óra

Galéria